Regiebehandelaar (psychiater) in de GGZ in Rotterdam-Rijnmond

Werk je graag ambulant in een multidisciplinair team?

Ben jij de psychiater die als regiebehandelaar, binnen een multidisciplinair team, ambulante psychiatrische behandeling biedt aan volwassenen met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek? Dan heeft Pameijer Mozaïk voor jou een job die ertoe doet. 

Regiebehandelaar voor 32 à 36 uur per week in Rotterdam-Rijnmond. 

Wat houdt je werk in?

Je draagt eindverantwoordelijkheid voor de behandeltrajecten van het behandelteam Mozaïk Rotterdam-Rijnmond. Je stelt diagnoses en geeft richting aan het behandelproces. Samen met de behandelcoördinator zorg je ervoor dat de activiteiten van de behandelaars op elkaar zijn afgestemd en passen binnen het behandelplan. Ook neem je deel aan het multidisciplinair overleg van het behandelteam, waarin het beloop van elke behandeling wordt gemonitord en geëvalueerd. Beslissingen over bijstelling of beëindiging van de behandeling worden hier genomen en jouw stem is doorslaggevend. Samen met je collega-psychiater adviseer je de directie over het algemene behandelbeleid. 

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij het Behandelteam Rotterdam-Rijnmond. Dit team biedt met overtuiging zorg aan de kwetsbaarste mensen uit de samenleving. Zo’n 200 cliënten worden ambulant behandeld voor psychiatrische problematiek. De meeste cliënten zitten ook maatschappelijk aan de grond en sommigen hebben een justitiële titel. Hun vertrouwen in zichzelf en in de hulpverlening zijn ze vaak kwijt. Dit team doet er alles aan om ze uitzicht te bieden op een hoopvol bestaan. Het resultaat is wat telt. Na een jaar kunnen de meeste cliënten zonder behandeling verder en is alleen nog lichtere ondersteuning nodig. 

Wat bieden wij?

De keuze tussen een arbeidscontract of een zzp-overeenkomst. Afhankelijk van je opleiding en relevante ervaring ontvang je een salaris tussen € 5.255 en € 7.479 (cao GGZ, FWG 75) op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging of een zzp-overeenkomst voor minimaal één jaar of langer. Als werknemer kun je keuzes maken in je secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een collectieve zorgvezekering, bedrijfsfitness, vakantie-uren kopen of verkopen en een studiekostenregeling.

Wat vragen wij van je?

  • Een voltooide opleiding tot psychiater met ten minste 4 jaar werkervaring in de (ambulante) GGZ.
  • Actuele BIG-registratie.
  • Kennis van forensische zorg en OGGZ.
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving zoals Zvw en Wmo.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (in te leveren voor indiensttreding). 

Enthousiast?

Twijfel niet en solliciteer! We gaan graag met je in gesprek. Tijdens de sollicitatieprocedure zul je ook een of meerdere van onze cliënten spreken. Wil je eerst nog meer informatie over de functie? Bel dan met Anne Spies op 06 - 36 25 23 43. Het vacaturenummer is 1/18.087.