GZ-psycholoog in Bergen op Zoom en Rotterdam-Rijnmond

Wil jij ook midden in de samenleving werken?

Als GZ-psycholoog wil je midden in de samenleving staan. Pameijer coacht mensen bij het versterken van hun eigen kracht en het omgaan met belemmeringen. Vanuit onze nuchtere mentaliteit zorgen we niet; we doen. Zo dragen we bij aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet. Pameijer Mozaïk zoekt een:

GZ-psycholoog voor 32 à 36 uur per week

Wat houdt je werk in?

Bij Pameijer Mozaïk werk je niet in een klinische context, maar midden in de samenleving. Als ervaren GZ-psycholoog bij Mozaïk ben je actief op het gebied van multidisciplinaire behandeling van (jong)volwassenen met complexe problematiek in de regio’s West-Brabant en Zeeland of in Rotterdam Rijnmond. Onder hen bevinden zich zorgmijders en cliënten met een justitiële titel. Je doet zelfstandig psychodiagnostische onderzoeken en komt vanuit integratieve beeldvorming tot een concreet advies. Je stelt behandelplannen op en coacht en ondersteunt collega’s bij de uitvoering daarvan. 

Een deel van je functie is het begeleiden van PioG’s, basispsychologen die bij ons hun GZ-opleiding volgen. Daarbij houd je als werkbegeleider zicht op, en weet van, de inhoudelijke werkzaamheden van de PioG. Verder coach en adviseer je de teams van pedagogisch medewerkers en bevorder je hun deskundigheid. Je hebt in deze functie veel vrijheid en de ruimte om invloed uit te oefenen op de behandelvisie, beleidsontwikkeling en supervisie binnen de organisatie. Werkdagen en –uren zijn in overleg flexibel in te delen.

Waar ga je werken?

Je gaat de slag bij Mozaïk, een onderdeel van Pameijer. Mozaïk is een instelling voor specialistische geestelijke gezondheidszorg. De doelgroep zijn mensen met (ernstige) psychiatrische en/of verslavingsproblematiek in combinatie met (zware) sociale problematiek, dikwijls met een verstandelijke beperking. Mozaïk biedt een integrale aanpak van deze multiproblematiek: ambulante psychiatrische behandeling en sociaal-maatschappelijke hulpverlening. Hiertoe werkt Mozaïk samen met een groot aantal ketenpartners in de zorg en het maatschappelijke werkveld.

Wat bieden wij?

Je krijgt een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging. Daarnaast kun je keuzes maken in je secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness, vakantie-uren kopen of verkopen en een studiekostenregeling. Ook bieden we mogelijkheden voor het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen. 

Wat verwachten we van jou?

  • Een universitaire opleiding tot Gezondheidspsycholoog.
  • Minimaal vijf jaar werkervaring als geregistreerd GZ-psycholoog met multidisciplinaire behandeling van (jong)volwassenen met complexe problematiek.
  • Aantoonbare competenties op het gebied van werkbegeleiding en coaching verworven door ervaring en/of opleiding (registratie is noodzakelijk).

Enthousiast?

Twijfel niet en solliciteer. We gaan graag met je in gesprek. Tijdens de sollicitatieprocedure zal je ook een of meerdere van onze cliënten spreken. Wl je eerst nog meer informatie over de functie? Voor Bergen op Zoom bel met Rob van den Dungen op 06–20 79 46 10. Voor Rotterdam-Rijnmond bel met Jolanda van Beest op 06–41 15 26 86. Het vacaturenummer is 1/18.135.